Bug #14703

[SSO] Login fails when configured with only the local provider

Added by Lucas Di Pentima 8 months ago. Updated 6 months ago.

Status:
Resolved
Priority:
Normal
Assigned To:
Category:
SSO
Target version:
Start date:
01/08/2019
Due date:
% Done:

100%

Estimated time:
(Total: 0.00 h)
Story points:
-
Release relationship:
Auto

Description

When configuring a fresh arvbox instance, I'm not being able to log into workbench.
The error message from the browser is Not found. Authentication passthru. on the following URL: https://172.17.0.2:8900/users/auth/local


Subtasks

Task #14704: Review 14703-local-provider-failure (SSO's repo)ResolvedPeter Amstutz


Related issues

Has duplicate Arvados - Bug #15058: [SSO] "Not found. Authentication passthru" when using local account authenticationResolved04/10/2019

History

#1 Updated by Lucas Di Pentima 8 months ago

Fix at commit:f3adc05 - branch 14703-local-provider-failure (SSO's repo)

Fixed the providers list check so that when only :local database is included, it redirects the user correctly.

#2 Updated by Peter Amstutz 8 months ago

Lucas Di Pentima wrote:

Fix at commit:f3adc05 - branch 14703-local-provider-failure (SSO's repo)

Fixed the providers list check so that when only :local database is included, it redirects the user correctly.

LGTM

#3 Updated by Lucas Di Pentima 8 months ago

  • Status changed from In Progress to Resolved

#4 Updated by Tom Morris 6 months ago

  • Release set to 15

#5 Updated by Ward Vandewege 5 months ago

  • Related to Bug #15058: [SSO] "Not found. Authentication passthru" when using local account authentication added

#6 Updated by Ward Vandewege 5 months ago

  • Related to deleted (Bug #15058: [SSO] "Not found. Authentication passthru" when using local account authentication)

#7 Updated by Ward Vandewege 5 months ago

  • Has duplicate Bug #15058: [SSO] "Not found. Authentication passthru" when using local account authentication added

Also available in: Atom PDF