Project

General

Profile

Actions

Bug #14904

open

[Running a workflow] Pre-defined collections do not show up in the list and cannot be deselected

Added by Michał Kłobukowski over 3 years ago. Updated over 2 years ago.

Status:
New
Priority:
Normal
Assigned To:
-
Category:
-
Target version:
-
Start date:
Due date:
% Done:

0%

Estimated time:
Story points:
-
Release relationship:
Auto

Description

1. the problem was rolling out a workflow with local files (i.e. the files are uploaded during workflow creation)

2. When using directory array as input, pre-defined collections do not show up in the list and cannot be deselected. (see screenshots)

3. Inputs don't work when registering an expression tool as a new workflow


Files

image (3).png (122 KB) image (3).png Michał Kłobukowski, 03/01/2019 12:37 PM
image (2).png (114 KB) image (2).png Michał Kłobukowski, 03/01/2019 12:37 PM
Actions #1

Updated by Michał Kłobukowski over 3 years ago

  • File image (2).png added
  • File image (3).png added
  • Description updated (diff)
Actions #2

Updated by Michał Kłobukowski over 3 years ago

Actions #3

Updated by Chrystian Klingenberg over 3 years ago

  • Subject changed from [Bug] Pre-defined collections do not show up in the list and cannot be deselected to [Running a workflow] Pre-defined collections do not show up in the list and cannot be deselected
Actions #4

Updated by Chrystian Klingenberg about 3 years ago

  • Target version changed from Backlog Q1, Q2 to Workbench2 Q3, Q4
Actions #5

Updated by Peter Amstutz over 2 years ago

  • Release set to 20
  • Target version deleted (Workbench2 Q3, Q4)
Actions

Also available in: Atom PDF