Project

General

Profile

Actions

Bug #19203

closed

arv-boot failing to start for wb2 integration tests

Added by Peter Amstutz 8 months ago. Updated 8 months ago.

Status:
Resolved
Priority:
Normal
Assigned To:
Category:
-
Target version:
Start date:
Due date:
% Done:

0%

Estimated time:
Story points:
-

Description

the successful run has this

workbench2-run-tests: #727

08:57:09 Launching arvados in test mode...
08:58:15 Arvados up and running at https://localhost:37001/
08:58:15 /tmp/workbench2/tools/run-integration-tests.sh: line 129: warning: execute_coproc: coproc [3292:arvboot] still exists
08:58:15 Launching workbench2...
08:58:15 .
08:58:15 /tmp/workbench2/tools/run-integration-tests.sh: line 136: warning: execute_coproc: coproc [4864:consume_stdout] still exists
08:58:15 /tmp/workbench2/tools/run-integration-tests.sh: line 137: warning: execute_coproc: coproc [4872:wb2] still exists
08:58:16 (node:4929) Warning: Setting the NODE_TLS_REJECT_UNAUTHORIZED environment variable to '0' makes TLS connections and HTTPS requests insecure by disabling certificate verification.

the failed run has this:

workbench2-run-tests: #730 /consoleFull

13:33:10 Launching arvados in test mode...
13:53:10 + set +e +o pipefail
13:53:10 + kill
13:53:10 kill: usage: kill [-s sigspec | -n signum | -sigspec] pid | jobspec ... or kill -l [sigspec]
13:53:10 + wait
13:53:10 + '[' 0 -eq 1 ']'
13:53:10 + echo done
13:53:10 done
13:53:10 make: *** [Makefile:80: integration-tests] Error 1

There's a 20 minute time gap so it seems like arvados is failing to start, but nothing is visibly logged.

Actions #1

Updated by Peter Amstutz 8 months ago

  • Description updated (diff)
Actions #2

Updated by Peter Amstutz 8 months ago

  • Status changed from New to In Progress
Actions #3

Updated by Peter Amstutz 8 months ago

  • Assigned To set to Tom Clegg
  • Status changed from In Progress to Resolved
Actions

Also available in: Atom PDF