Project

General

Profile

Actions

Bug #19732

open

Error message incorrectly displayed when adding in key-value metadata in WB2

Added by Sarah Zaranek 19 days ago. Updated 5 days ago.

Status:
New
Priority:
Normal
Assigned To:
Category:
Workbench2
Target version:
Start date:
Due date:
% Done:

0%

Estimated time:
(Total: 0.00 h)
Story points:
-

Description

So, if I go to Edit Collection on a Collection Page and Put in a Pair and hit Add - the pair adds but I can given this error message "the field is required" in red under the field and it keeps the key. I am not sure why it adds the key- but since there isn't a value (cause WB2 removed it), it thinks there is a problem. This is super confusing because it looks like it had a problem adding your key-value pair

I took a snap shot and will add in comments below.


Files


Subtasks 1 (1 open0 closed)

Task #19801: ReviewNewPeter Amstutz

Actions
Actions #1

Updated by Sarah Zaranek 19 days ago

Here is a snapshot of me doing this on a collection in WB2.
https://workbench2.pirca.arvadosapi.com/collections/pirca-4zz18-6uvkbqb6rv2t6na --> this is the collection for completeness but I don't think this is a collection specific bug.

Actions #2

Updated by Sarah Zaranek 19 days ago

It does the same thing with the new collection page via the New Button - I am assuming they use the same code, but just in case they don't.

Actions #3

Updated by Peter Amstutz 10 days ago

  • Target version set to 2022-12-07 Sprint
Actions #4

Updated by Lucas Di Pentima 5 days ago

  • Assigned To set to Lucas Di Pentima
Actions

Also available in: Atom PDF