Bug #5345

'Reprocess' does not work

Added by Abram Connelly about 4 years ago. Updated about 4 years ago.

Status:
Closed
Priority:
Normal
Assigned To:
-
Target version:
Start date:
02/27/2015
Due date:
% Done:

100%

Estimated time:
(Total: 0.00 h)
Billable:
Estimatedhours:
Hours:
Totalhours:
Resolution:
Story points:
-

Description

When reprocessing a pipeline, the pipeline gets submitted properly but the resultant dataset does not get copied back. From Tapestry, hitting 'Reprocess' from the 'Datasets' page will eventually trigger a call to 'status()' in 'genome_display.php' which checks to see if the local data locator is the same as the current pipeline's (if it's finished). If it it is, it should copy over the resultant new dataset but fails.

From investigation, 'arv-copy' fails if there are files already present that it would overwrite (specifically the 'log' file). Adding the '-f' option will fix this.

Also, when updating the symlinks, the old symnlinks need to be deleted.


Subtasks

Task #5527: review 5345-fix-reprocessResolvedWard Vandewege

Associated revisions

Revision b749165d (diff)
Added by Abram Connelly about 4 years ago

force arv-get to overwrite, unlink stale symlink locators. fixes #5345.

History

#1 Updated by Abram Connelly about 4 years ago

  • Target version set to Upgrade work

#2 Updated by Abram Connelly about 4 years ago

  • Status changed from New to Resolved
  • % Done changed from 0 to 100

#3 Updated by Ward Vandewege about 4 years ago

  • Status changed from Resolved to In Progress

#4 Updated by Ward Vandewege about 4 years ago

5345-fix-reprocess looks good to merge

#5 Updated by Abram Connelly about 4 years ago

  • Status changed from In Progress to Closed

Also available in: Atom PDF